Trymowanie

Trymowanie porcjowanie łososia
Trymowanie porcjowanie biała ryba

Dokumentacje

Dokumentacja

Pobierz

Dokumentacja 2

Pobierz

Dokumentacja

Pobierz

Dokumentacja 2

Pobierz

Kontakt

Wiktor Wróblewski

Zatoka–Tech POLAND Sp. z o.o.
+48 609 747 939 ww@zatoka-tech.pl ul. Starodworska 1
80-137 Gdańsk, Polska
NIP PL 604 017 33 65

Nina Jaakkola

Mexico Market Experts, S.C.
us es
+52 55 1406 7550 nina@mexicomarketexperts.com Calzada Camarones 696,
Col. El Recreo, Alc. Azcapotzalco,
Ciudad de Mexico, 02070

Olga Kolinichenko

DE  RU
+7 9062 38 56 23 +74012 61 62 17 meco@dialoglan.ru Teatraljnaya –str.30, HZ Europa,
Office London- 440, Kaliningrad,
236022, Russia